124. Praktické ověření technologie chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega-3 mastných kyselin

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- 124. Praktické ověření technologie chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega-3 mastných kyselinSkladem 20 ks90 Kč74 Kč bez DPH
Cílem této ověřené technologie je jednak poskytnout výrobním rybářským podnikům propracovaný technologický postup a informace nezbytné pro efektivní chov kapra obecného se zvýšeným obsahem n-3 mastných kyselin a dále podat návod na jeho správné zpracování a způsob přípravy, který zabezpečí zachování a plné využití těchto n-3 mastných kyselin ve výživě člověka, při co možná nejnižších nákladech. Domníváme se, že pro českou populaci je nesmírně důležité zvýšit příjem rybího masa pro jeho nesporné kvality. Kvalitní rybí surovina a hlavně obsah n-3 PUFA tak najde možnost využití nejen pro široké spektrum spotřebitelů, ale také v léčebném a rekonvalescenčním procesu, jak jsme popsali výše. Chovatelé ryb (rybářské podniky) budou moci získat marketingový argument, kdy český kapr bude před veřejností identifikován jako dieteticky vysoce hodnotná potravina a tím se tržní hodnota produktu i konkurenceschopnost oboru rybníkářství v Čechách zvýší.
Mráz, J., Zajíc, T., Wagner, L., Kozák, P., Zrostlík, Picková, J.
Potřebujete poradit?
