Nová podoba e-shopu www.rybarskeknihy.cz spuštěna od května 2022
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Metodiky a technologie
  3. Jednotlivé metodiky a technologie
  4. 104. Senzorické hodnocení masa sladkovodních

104. Senzorické hodnocení masa sladkovodních

Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nez... celý popis
Dostupnost
Skladem 19 ks
manipulační poplatek
60 Kč
ks
Kompletní specifikace

Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nezávislými senzorickými metodami. Analýza probíhá za takových podmínek, kdy je zjištěno objektivní, přesné a reprodukovatelné měření.

P. Vejsada, F. Vácha Edice Metodik (technologická řada), FROV JU Vodňany, 2010, č. 104, 25 s.

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
+420 602 263 544 (Po-Pá, 8-15 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Zátiší 728/II

Vodňany 389 25

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz