Nová podoba e-shopu www.rybarskeknihy.cz spuštěna od května 2022
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

072. Kaviár v obchodní síti

Metodika uvádí stručnou historii kaviáru, popisuje jeho hlavní druhy (černý a červený) a jejich přípravu. Zabývá se také nutriční hodnotou a potraviná... celý popis
Dostupnost
Skladem 20 ks
150 Kč
124 Kč
bez DPH
ks
Kompletní specifikace

Metodika uvádí stručnou historii kaviáru, popisuje jeho hlavní druhy (černý a červený) a jejich přípravu. Zabývá se také nutriční hodnotou a potravinářským významem kaviáru. Pozornost je věnována i ochraně jeseterů v návaznosti na úmluvu CITES. 

(F.Vácha, I.Novik, 2003)

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
+420 602 263 544 (Po-Pá, 8-15 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Zátiší 728/II

Vodňany 389 25

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz