Kategorie

071. Dezinfekce vody v akvakultuře: Faktory ovlivňující fyzikální a chemickou inaktivaci mikroorganismů - KOPIE Zobrazit v plné velikosti

071. Dezinfekce vody v akvakultuře: Faktory ovlivňující fyzikální a chemickou inaktivaci mikroorganismů - KOPIE

(H.Liltved, 2003)

Více informací

metodiky-071

60 Kč

Customers who bought this product also bought:

K redukování ekonomických ztrát z nemocí či negativního působení na rybí obsádky byla vypracována opatření zahrnující i dezinfekci vody. Publikace uvádí základní metodi dezinfekce a jejich mechanismy působení, faktory ovlivňující dezinfekční účinnost a charakteristiku kvality vody vystavené dezinfekci. Závěr je věnován možnostem inaktivace patogenů ryb.



Košík

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

K pokladně

Novinky:


Nově v nabídce:


Kaviárová kosmetika



Rybářství a rybolov

k objednání ZDE



Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska

k objednání ZDE



Sladkovodní ryby – recepty

k objednání ZDE