Kategorie

125.  Preparace celých ryb Zobrazit v plné velikosti

125. Preparace celých ryb

Nebeský, V., Bláha, M., 2012

Více informací

60 Kč

Cílem této metodiky je zájemcům přiblížit a seznámit je se základními postupy a zásadami, při jejichž dodržení jsou schopni připravit trvalý preparát celé ryby. Tato metodika najde využití především v tuzemských produkčních rybářských podnicích, kde může pomoci při zpracování uhynulýchryb, které již nejsou vhodné pro další zpracování pro lidskou spotřebu. Lze tak zajistit zajímavé zhodnocení jinak již odepsané suroviny, která by skončila v kafilerním odpadu. Zároveň tato metodika může posloužit sportovním rybářům a členům rybářských svazů jako návod k preparaci a uchování jejich trofejních úlovků.

Košík

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

K pokladně

Novinky:


Nově v nabídce:


Kaviárová kosmetika



Rybářství a rybolov

k objednání ZDE



Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska

k objednání ZDE



Sladkovodní ryby – recepty

k objednání ZDE