Kategorie

114. Hodnocení čerstvého spermatu ryb Zobrazit v plné velikosti

114. Hodnocení čerstvého spermatu ryb

O. Linhart, M. Rodina, S. Boryshpolets, 2011. Hodnocení čerstvého spermatu ryb. Edice Metodik (technologická řada), FROV JU Vodňany, 2011, č. 114, 26 s.

Více informací

60 Kč

Uplatnění metod hodnocení spermatu má význam na všech líhních a objektech, kde se provádí umělý výtěr ryb. Oproti metodice Linhart a Pokorný (1984) tato metodika obsahuje nové pojetí jak makroskopického, tak mikroskopického hodnocení spermatu, včetně parametrů kvantitativních a kvalitativních, kterým by se sperma ryb mělo blížit.

 

alt

Vydání a tisk publikace bylo uskutečněno za finanční podpory OP Rybářství:

Příprava a vydání metodických publikací v roce 2011

reg. č. CZ.1.25/3.1.00/11.00301

Evropská unie, Evropský rybářský fond „Investice do udržitelného rybolovu“



 

 

 

Košík

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

K pokladně

Novinky:


Nově v nabídce:


Kaviárová kosmetika



Rybářství a rybolov

k objednání ZDE



Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska

k objednání ZDE



Sladkovodní ryby – recepty

k objednání ZDE