Kategorie

104. Senzorické hodnocení masa sladkovodních Zobrazit v plné velikosti

104. Senzorické hodnocení masa sladkovodních

P. Vejsada, F. Vácha Edice Metodik (technologická řada), FROV JU Vodňany, 2010, č. 104, 25 s.

Více informací

60 Kč

Customers who bought this product also bought:

Cílem metodiky je předložit stručný návod, jak senzoricky hodnotit maso ryb jako potravinu bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků nezávislými senzorickými metodami. Analýza probíhá za takových podmínek, kdy je zjištěno objektivní, přesné a reprodukovatelné měření.
 
altVydání publikace bylo uskutečněno za finanční podpory projektu OP Rybářství:
Příprava a vydání metodických publikací v roce 2010 (CZ.1.25/3.1.00/10.00303)
Evropská unie, Evropský rybářský fond „Investice do udržitelného rybolovu“



Košík

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

K pokladně

Novinky:


Nově v nabídce:


Kaviárová kosmetika



Rybářství a rybolov

k objednání ZDE



Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska

k objednání ZDE



Sladkovodní ryby – recepty

k objednání ZDE